03.08.2021

Iskanje vlagateljev

Odprto pismo mestu Ptuj, vsem podjetnikom in ljubiteljem nogometa: NK Drava Ptuj išče novega investitorja

Odprto pismo mestu Ptuj, vsem podjetnikom in ljubiteljem nogometa: NK Drava Ptuj išče novega investitorja Salvatore Passante kot predsednik in investitor večinskega deleža NK Drava Ptuj uradno sporočam, da želimo vlogo investitorja zaupati nekomu, ki resno in strokovno izkazuje zanimanje za nadaljevanje in ponovni zagon programa reorganizacije. Slednji se je začel izvajati februarja 2020 in privedel do zmanjšanja dolga za skoraj 75 %.

NK Drava Ptuj se je iz sezone, polne čustev, vrnil z rešitvijo, ki jo je dosegel zadnji dan v Šmartnem. V sezoni, ki se je pravkar iztekla, je bilo uvedenih devet mladih igralcev, starih od 19 let ali manj. Pripeljali so 13 igralcev, ki so odraščali ob spremljanju ptujskega nogometnega kluba in pokazali veliko talenta v lokalnem okolju. Največji dosežek, s katerim se lahko pohvalimo, je bil poraz prvaka NŠ Mura, nekdanjega dobitnika pokala, ki smo ga izločili v Pokalu Slovenije. NK Drava Ptuj se ponaša z najsodobnejšimi in brezplačnimi objekti, ki jih nudi Mestna občina Ptuj: dve igrišči (eno z naravno, drugo z umetno travo) in nedavno prenovljena atletska površina z investicijo v višini 300.000 €. Vsi najboljši igralci so potrjeni in tehnične možnosti so odlične.

NK Drava Ptuj še zdaleč ni samo klub, temveč je velika družina. Toda kot vsaka velika družina tudi naš klub potrebuje očeta. Zaradi osebnih in poklicnih obveznosti na žalost tudi v Italiji ne bom več mogel slediti ekipi in voditi kluba kot pravega podjetja, kot si želim. Zato pozivam vse ptujske podjetnike, ljubitelje športa in nogometne navdušence, da se z resnimi in ustreznimi predlogi javijo na e-naslov salviopassante@hotmail.it.

Ob konkretnih ponudbah bodo v pisni obliki sporočeni investicijski pogoji in cena. Vso dokumentacijo bodo pripravile in uredile odvetniške pisarne.