Predsednik NK Drava PTUJ

Dragi Ptujčan, draga Ptujčanka.

Sem Salvio Passante, italijanski založnik in ustanovitelj najpomembnejšega edinstvenega časopisa na področju nogometa v Italiji, CalcioNapoli24.it. Leta 2018 sem ustanovil prvo brezplačno monotematsko televizijo na svetu, ki se imenuje CalcioNapoli24tv. Februarja 2020, tik pred začetkom pandemije, sem se odločil za naložbo v NK Drava Ptuj. Pred 15 leti sem Ptuj obiskal kot navijač in v srcu mi je bilo usojeno, da postanem predsednik NK Drava Ptuj.

V času predsednikovanja sem klub rešil pred bankrotom, dve leti zapored pridobil licenco ter začel projekt ponovnega zagona in popolne preobrazbe tako na področju samega športa kot tudi na področju ekonomije in slovesa.

V prejšnji (neobičajni) sezoni, ki je bila polna prekinitev, smo lansirali 9 mladih igralcev mlajših od 19 let, pripeljali igralce, ki so odraščali v klubih Inter Milan, GNK Dinamo Zagreb, Avstrija Dunaj, TSV 1860 München in FC Salzburg, in prvič v zgodovini dosegli četrtfinale v Pokalu Slovenije. Člani ekipe so med najmlajšimi igralci v drugi ligi, nekaj naših igralcev pa je že na radarjih skavtov iz pomembnejših evropskih ekip!

Kelme, zgodovinski pokrovitelj nogometnega kluba Real Madrid, je tako kot mi verjel v projekt in nas podprl kot tehnični partner. Drava je po dolgih letih tudi zmagala v pokalu MNZ.

NK Drava Ptuj predstavlja ponos mesta Ptuj. Zavedamo se slabega ugleda kluba v preteklosti, vendar smo klub prenovili z novimi ljudmi in mu dodali pozitivno energijo. Skupaj z vami lahko Ptuj vrnemo na mesto, ki si ga zasluži, torej v prvo ligo.

Podprite naš klub, naše mesto in našo skupnost ter prispevajte k ustvarjanju zgodovine.

Lep pozdrav,
Salvio Passante

Kontakt

Kontaktirajte nas za več informacij.
Za vsa vprašanja smo vam na voljo.
Uspešno! Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.
Varnostno vprašanje

Informacije

 • Naziv:
  Nogometni klub Drava Ptuj
 • Davčna številka:
  SI13495879
  Podjetje je davčni zavezanec.
 • Naslov:
  u010cuu010dkova ulica 7
  2250 Ptuj
  Slovenia | Europe
 • Telefonska številka:
  +386(0)27711500
 • E-mail:
  info@nk-drava.com