Soglasje GDPR

Na brezplačna e-obvestila se lahko prijavi vsakdo, ki razpolaga z e-poštnim nabiralnikom in ki se strinja s pogoji navedenimi v nadaljevanju.

Prijava na e-obvestila je prostovoljna in pomeni podlago za obdelavo osebnih podatkov skladno z 10. členom in v povezavi z 72. členom Zakona o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 94/2007 s spremembami in dopolnitvami; ZVOP-1) ter s 45. a členom Zakona o varstvu potrošnikov (Ur. l. RS, št. 98/04 s spremembami in dopolnitvami; ZVOP-2).

Vsebina e-obveščanja

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o aktualnih aktivnostih za kupce in obiskovalce spletne strani nk-drava.com kot so prodajne akcije, popusti, ugodnosti in o novostih. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je podjetje .

Soglašam, da moje podatke uporabite za:

  • Pošiljanje ponudb
  • Pošiljanje e-novic po e-pošti
  • Telefonsko klicanje

Obdelava podatkov

E-obvestila prejemate na podlagi vaše prostovoljne prijave na prejemanje e-obvestil na spletnih straneh, sodelovanja v nagradnih igrah upravljavca ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.

S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da podjetje obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. Podjetje lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje do preklica vašega soglasja oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu. Pridobljene osebne podatke bo podjetje skrbno varovalo in uporabljalo v skladu z ZVOP-1 ter samo za namen, za katerega so bili pridobljeni, in jih ne bo posredoval tretjim osebam. Skladno z ZVOP-1 so vam zagotovljene pravice do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo na vas.

Odjave

Posameznik ima skladno z ZVOP-1 pravico, da kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da podjetje osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo podjetje v 15 dneh od prejema obvestila ustrezno onemogočil uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja ter posameznika o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjen način obvestil.

Navodila za odjavo preko prejetega e-obvestila: V kolikor se želite odjaviti od prejemanja e-obvestil, kliknete na polje »Odjava« in nam posredujte e-mail sporočilo z naslovom Odjava.

Spoštujemo vašo zasebnost

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z ZVOP-1.